High tech, low life.

Neocron

201701041607. log: White Rabbit

Pár lelkes rajongó elhatározta, hogy újjáéleszti a világtörténelem eddigi első és egyetlen cyberpunk MMORPG-jét (valójában MMOFPS-t), a Neocront. Az online játék két fő verziót ért meg, mindkettő halott már, eredetileg a német Reakttor Media fejlesztése volt. A 2002-es első release után 2004-ben a második verzió hivatalosan a Beyond Dome of York nevű kiegészítőként jelent meg (valójában egy új játék volt).

A hivatalos fejlesztés és támogatás megszűnte után a játék lelkes rajongói kezükbe vették az irányítást, és 2016 végére mindkét verziónak elkészült a "közösségi kiadása". A klasszikus változat grafikailag érthetően kissé elavultabb hatást kelt, ám a világ és a játékmenet különbözősége indokolta, hogy külön megújítsák. A Beyond Dome of York megújított változata Neocron Evolution néven, a Neocron 2-es felhasználónévvel és jelszóval használható.

Egy kis ízelítő a Beyond Dome of York hangulatából:

 

Tagek: video game FPS MMO
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://neodataterm.blog.hu/api/trackback/id/tr7312096863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása